Величина приказа: Повећај слова Смањи слова Основна величина
недеља, 20 јануар 2019

Галерија слика

Улогуј сеОнЛине

Имамо 6 гостију на мрежи

Statistika

Чланови : 137
Садржај : 276
Линкови : 7
Број прегледа чланка : 195455

Prati me

  • Facebook Page: http://www.facebook.com/
  • MySpace: http://www.myspace.com/
  • Twitter: http://twitter.com/
  • YouTube: http://www.youtube.com/

Претрага

Бројач посета

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДанас28
mod_vvisit_counterЈуче175
mod_vvisit_counterОве недеље1167
mod_vvisit_counterПредходне недеље2664
mod_vvisit_counterОвог месеца4784
mod_vvisit_counterПредходног месеца3307
mod_vvisit_counterУкупно344575
Дружење чланова СПОС Инфо Форума у Сивцу.

Пчеларско друштво „Сивац“ уз несебичну помоћ и подршку, ЈКП Рaдник Сивац, Агенције за развој и Пројектног тима општине Кула, Народне библиотеке у Сивцу, МЗ Сивац, 1 априла 2012 организовалo je традиционално дружење пчелара са интернет СПОС Инфо Форума . Дружење је започело у просторијама ДВД у Сивцу познатијем код Фуфија (Славко Пурић) где су гости-пчелари из разних крајева наше земље могли да виде старе предмете, слике сакупљене у Сивцу и околини. Дружење је настављено у Народној библиотеци где је присутне поздравила испред библиотеке Радмила Матијашевић, Агенције за развој општине Кула Зорица Ачански Омеровић, члан Извршног Одбора СПОС-а Миленко Гићанов из Шида. Уследила је промоција књига Љиљане Пртине из Старих Бановаца и др Видоја Кулић из Сомбора, као и презентација СПОС Инфо Форума од стране Администратора Драгољуба Крстић.......

 
Дар Српској Православној Цркви у Сивцу

 

Данас 23 марта 2012 је чланство Пчеларског друштва СИВАЦ посетило храм наше Српске Православне Цркве и у знак захвалности за плодоносну сарадњу и велику подршку, предало дар.

Сивачка Православна Црква је лепа, можда најлепша грађевина  Бачkoj, која доминира целом околином, зато је Сивчани воле и радо се окупљају у њој.

 
ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА ТРАДИЦИОНАЛНОМ ОКУПЉАЊУ ПЧЕЛАРА ФОРУМАША

 

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА ТРАДИЦИОНАЛНОМ ОКУПЉАЊУ ПЧЕЛАРА ФОРУМАША

СИВАЦ, ВОЈВОДИНА

НЕДЕЉА, 01.АПРИЛ 2012.ГОДИНА

Поштовани/е,

Пчеларско друштво „Сивац“, МЗ Сивац, ЈКП РАдник, Агенција за развој општине Кула, Народна библиотека позивају Вас да узмете учешће у традиционалном окупљању пчелара форумаша у недељу 01.априла 2012. године са почетком у 9:30 часова у Сивцу.

Котизација Дружења је 1100 динара

За све информације позовите на бр. tелефона ;

Председница П.Д.СИВАЦ Татјана Мрдак 063-111/60/45

Молимо Вас да своје присуство потврдите до 29.марта 2012 на горе наведени телефон или електронским путем на е-маил: tmarkan@open.telekom.rs

У прилогу овог позива достављамо Вам програм дана.

С поштовањем,

Татјана Мрдак

председница Пчеларског друштва „Сивац“

 
Поводом 8. марта институција Покрајинског омбудсмана

Učesnici/e okruglog stola o ženama na selu

 

Поводом 8. марта, Међународног дана жена институција Покрајинског омбудсмана у области родне равноправности и Скупштина АПВ су организовали округли сто на тему "Изазови живота жена у малим срединама: како до својих права?. Округли сто је одржан у Скупштини АПВ .

Будући да су издвојене учеснице током обиласка општина у оквиру активности пројекта "Покрајински омбудсман ближи грађанима и грађанкама" подржаног од стране Агенције УН за родну равноправност и оснаживање жена, изузетно активне и мотивисане да допринесу побољшању услова живота и могућности остваривања права жена у својој локалној заједници, Удружењу, Савезу, позване су гошће из Шида, Куле, Апатина и Ђурђева да на овом округлом столу са присутнима поделе своја искуства.

 

 
ИЗВЕШТАЈ СА СКУПШТИНЕ О РАДУ ПЧЕЛАРСКОГ ДРУШТВА “СИВАЦ“ У 2011 ГОДИНИ

ИЗВЕШТАЈ СА СКУПШТИНЕ О РАДУ

ПЧЕЛАРСКОГ ДРУШТВАСИВАЦ“ У 2011 ГОДИНИ

Активност Друштва у 2011. години смо започели са предавањем на тему Узгој матица за своје потребе. Предавач је био, искусни пчелар-практичр, члан нашег Друштва, Мирослав Делић. Предавач је прибором и опремом приказао како он производи матице за свој пчелињак.

У протеклој години завршена је израда „пчеларског штанда“. Средсва су обезбеђена од стране општине Кула. Друштво је са овим омогућило да заинтересовани чланови могу излагати своје производе на сајмовима и фестивалима  меда, те на тај начин, поред осталог,  и промовисати наше Друштво у другим срединама.

Комплетна година, као већ по традицији,  протекла је у изузетној сарадњи са друштвима/удружењима из наше ближе и даље околине. Чланови нашег друштвa одазивали су се на позиве поводом одржавања Скупштина, предавања, саветовања, сајмова, фестивала меда, итд. Посете су остврене у Новом Саду, Ваљеву, Сомбору, Београду, Зеници, Апатину, Бачу, Суботици, Бачком Моноштору, Ужицу, Крушевцу, Оџацима, Врбасу......

 
<< Почетак < Претходна 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Следећа > Крај >>

Страна 46 од 51

Анкета

Да ли користите пчелиње производе?
 

Курсна Листа

Пчеларска прогноза времена

Copyright © 2019 Пчеларско друштво "СИВАЦ". Сва права задржана. Design by : VAMEDIA