Величина приказа: Повећај слова Смањи слова Основна величина
среда, 26 јун 2019

Галерија слика

Улогуј сеОнЛине

Имамо 5 гостију на мрежи

Statistika

Чланови : 137
Садржај : 282
Линкови : 7
Број прегледа чланка : 227553

Prati me

  • Facebook Page: http://www.facebook.com/
  • MySpace: http://www.myspace.com/
  • Twitter: http://twitter.com/
  • YouTube: http://www.youtube.com/

Претрага

Бројач посета

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДанас70
mod_vvisit_counterЈуче242
mod_vvisit_counterОве недеље589
mod_vvisit_counterПредходне недеље1937
mod_vvisit_counterОвог месеца7684
mod_vvisit_counterПредходног месеца10163
mod_vvisit_counterУкупно381915
Дружење чланова СПОС Инфо Форума у Сивцу.

Пчеларско друштво „Сивац“ уз несебичну помоћ и подршку, ЈКП Рaдник Сивац, Агенције за развој и Пројектног тима општине Кула, Народне библиотеке у Сивцу, МЗ Сивац, 1 априла 2012 организовалo je традиционално дружење пчелара са интернет СПОС Инфо Форума . Дружење је започело у просторијама ДВД у Сивцу познатијем код Фуфија (Славко Пурић) где су гости-пчелари из разних крајева наше земље могли да виде старе предмете, слике сакупљене у Сивцу и околини. Дружење је настављено у Народној библиотеци где је присутне поздравила испред библиотеке Радмила Матијашевић, Агенције за развој општине Кула Зорица Ачански Омеровић, члан Извршног Одбора СПОС-а Миленко Гићанов из Шида. Уследила је промоција књига Љиљане Пртине из Старих Бановаца и др Видоја Кулић из Сомбора, као и презентација СПОС Инфо Форума од стране Администратора Драгољуба Крстић.......

 

 

 

Додељене су Похвалница СПОС-а Здравку Обрадовићу из Бачке Паланке, те је председник П.Д. «КИКИНДА» Владимир Ковачевић предао диплому пчеларки Татјани Мрдак из Сивца за освојено прво место на II Сајму пчеларства у Темишвару Р.Румунија фотографијом са пчелињака « рој на мотору » За то време испред Дома културе уприличена је  продајна изложба ручних радова « жене у акцији»

Наставак дружења на Малом Стапару, посета преводници, рестауираном млину уз богато упознавање виђеног од стране Зорана Перуничића. Обављена је посета пчелињака породице Мрдак после које је посета уприличена СП цркви која је присутне затекла својом раскоши и лепотом. Посетом цркви је завршен официјални део те у ресторану « Ортак » где после пчеларске здравице Милета Савић пчелара из Врбаса дружење настављено уз ручак и музику познатог кулског певача Пеђе Томчић. Желимо да истакнемо дружењу се одазвало поред домаћих пчелара преко 70 гостју  који су дошли из разних градова-села наше земље, Сурдулица, Пожаревац, Стари Костолац, Крушевац, Београд, Кикинда, Врбас, Ужице, Пожега, Смедеревска Паланка, Банатско велико село, Врњчка Бања, Апатин, Сомбор, Стари Бановци, Станишић, Бачка Паланка, Ваљеви, Србобран, Нови Сад, Кула, Рипањ, Јанков Мост, Дрмно, Ноћај, Суботица, Косјерић, Адашевац, Тител, Лучани, Рача Крагујевачка, Шабац.


 

 

 

 

 


 

 
Copyright © 2019 Пчеларско друштво "СИВАЦ". Сва права задржана. Design by : VAMEDIA