Величина приказа: Повећај слова Смањи слова Основна величина
недеља, 25 фебруар 2018

Галерија слика

Улогуј сеОнЛине

Имамо 16 гостију на мрежи

Statistika

Чланови : 137
Садржај : 241
Линкови : 7
Број прегледа чланка : 148541

Prati me

  • Facebook Page: http://www.facebook.com/
  • MySpace: http://www.myspace.com/
  • Twitter: http://twitter.com/
  • YouTube: http://www.youtube.com/

Претрага

Бројач посета

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДанас160
mod_vvisit_counterЈуче124
mod_vvisit_counterОве недеље1749
mod_vvisit_counterПредходне недеље1354
mod_vvisit_counterОвог месеца6086
mod_vvisit_counterПредходног месеца4908
mod_vvisit_counterУкупно290625
СЕОСКА СЛАВА

21/22.05.2016. у Сивцу је одржана традиционална сеоска слава са веома богатим програмом где је наш члан Мирослав - Миле Попов учествовао као излагач. На позив организатора представници нашег Друштва Татјана и Маркан Мрдак, Батрић Струњаш, Мирослав Делић и Драган Голић су присуствовали свечаном ручку.

 
ПЧЕЛАРСКИ ВИДОВДАН

Пчеларско Друштво *Сивац* 28.јуна 2016 године одржало је своју традицијоналну славу ВИДОВДАН.

Као већ дуги низ година у заиста позитивном расположењу скуп испред цркве Св.Николе срдачни поздрави, стисци руке и загрљаји старих пријатеља су заиста за памћење. У 17 часова у прелепој Сивачкој цркви са прелепим иконостасом  је обављено свећење славског колача и кољива где је свештеник сивачки  одржао заиста лепу службу.Од овогодишњег кума Батрића Струњаша на задовољство домаћих пчелара кумство преузима Максим Мудринић пчелар и познати гајдаш.

После цркве домаћи пчелари су повели госте у црквену салу “Ђурђевдан“ у којој је уприличена свечана вечера. Искрено се надамо да су гости отишли са лепим осећањем и мислима о пријатењима пчеларима сивачким јер је то говорило њихово озарено насмејано лице.
Поред сивчана наши гости су дошли из Куле, Н
овог Сада, Апатина, Врбаса, Каравукова, Ветерника, Сомбора, Банатског Великог Села, Бачког Моноштора, Руског Крстура, Крушчића.

СНИМАК СЛАВЕ 2016

 
ПЧЕЛАРСКИ ВИДОВДАН

ПОЗИВ ЗА ЧЛАНСТВО

ПОВОДОМ ОБЕЛЕЖАВАЊА СЛАВЕ ПЧЕЛАРСКОГ ДРУШТВА ``СИВАЦ``

Поштоване/и,

Обавештавамо чланство да је традиционално обележавање славе Пчеларског друштва ``Сивац`` ВИДОВДАН у уторак 28. 06. 2016. године.

Окупљање испред православнe цркве Св. Николе, Маршала Тита 62 од 16, 30 часова. Литургија и свећење славског колача ће се обавити у 17 часова после чега је организивана свечана вечера у црквеној сали Ђурђевдан која се налази преко пута цркве.

Искрено се надамо да ћете своје време испланирати и својим присуством увеличати нашу свечаност.

Молимо Вас да своје присуство потврдите до 26. јуна. 2016 г. на телефон: Татјана Мрдак 063/111-60-45.

НАПОМЕНА: Чланови Друштва плаћају котизацију у скромном износу од 500 динара и могу у колико желе повести једног госта уз предходну пријаву због ограниченог броја места.

У име чланства

Управни одбор Друштва.

 
ЗАШТИТА И УНАПРЕЂЕЊЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ ОПШТИНЕ КУЛА

У оквиру конкурса за доделу финансијских средстава ради реализације пројеката/програма у 2016. години, који ће промовисати заштиту животне средине и реализовати конкретне активности у области заштите природних вредности, очувања и унапређења биодиверзитета подизања свести јавности, умрежавања и програма едукације на територији општине Кула Пчеларско друштво "СИВАЦ" је добило значајна средства која ће у многоме помоћи рад удружења.

 
"ПЧЕЛАРСКИ ВИДОВДАН"

27.05.2016 године председница нашег Друштва Татјана Мрдак потписала је Уговор у Новом Саду о додели средстава за реализацију манифестације "ПЧЕЛАРСКИ ВИДОВДАН" Средства су опредељена из Конкурса за доделу средстава за одржавање традиционалних манифестација у 2016. години на територији АП Војводине на који је наше Друштво Конкурисало пројектом "ПЧЕЛАРСКИ ВИДОВДАН" . Пројекат има своје циљеве и задатке. Главни циљ манифестације је : Допринос унапређењу развоју пољопривреде кроз едукацију пчелара до краја 2016.год у општини Кула.

 

 
<< Почетак < Претходна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следећа > Крај >>

Страна 11 од 44

Анкета

Да ли користите пчелиње производе?
 

Курсна Листа

Пчеларска прогноза времена

Copyright © 2018 Пчеларско друштво "СИВАЦ". Сва права задржана. Design by : VAMEDIA