Величина приказа: Повећај слова Смањи слова Основна величина
среда, 26 јун 2019

Галерија слика

Улогуј сеОнЛине

Имамо 27 гостију на мрежи

Statistika

Чланови : 137
Садржај : 282
Линкови : 7
Број прегледа чланка : 227559

Prati me

  • Facebook Page: http://www.facebook.com/
  • MySpace: http://www.myspace.com/
  • Twitter: http://twitter.com/
  • YouTube: http://www.youtube.com/

Претрага

Бројач посета

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДанас94
mod_vvisit_counterЈуче242
mod_vvisit_counterОве недеље613
mod_vvisit_counterПредходне недеље1937
mod_vvisit_counterОвог месеца7708
mod_vvisit_counterПредходног месеца10163
mod_vvisit_counterУкупно381939
Поводом славе У.П."НУКЛЕУС" из Ваљева

Slava

Поводом обележавања славе У.П."НУКЛЕУС" из Ваљева на Св. великомученика Прокопија 21 јула 2012, сивачки пчелари Божовић Душанка и Саво те Татјана Мрдак поред домаћих пчелара из Ваљева па и  Осечине, Шапца, Обреновца, Владимираца, Барајева, Косјерића у манастиру Јовања код Ваљева су присуствовали свећењу славског колача, кољива. Иначе Удружење пчелара "Нуклеус" из Ваљева и Пчеларско друштво "СИВАЦ" 28 јуна 2012 потписали су Повељу о братимљењу .

 
Саветовања пчелара Западно-бачког округа

Пчелари П.Д.,,СИВАЦ,, су дана 7. 7. 2012 године присуствовали одржавању Саветовања пчелара Западно-бачког округа у Купусини, на Купусинском дунавцу, у удружењу пецароша "Смуђ" где је присуствовало 63 пчелара из Апатина, Осијека, Оџака, Сомбора, Бачког Моноштора, Риђице, Богојева, Каравукова, Сивца. Бесплатна предавања, одржали су професионални пчелари  Делић Мирослав из Сивца и Јановић Иштван из Р. Мађарске, који је некада живео и пчеларио у Купусини...

 
Видовданско братимљење

slava

Пчеларско друштво *Сивац* 28.јуна 2012 године одржало је своју традицијоналну славу ВИДОВДАН. У заиста позитивном расположењу скуп испред цркве Св.Николе срдачни поздрави, стисци руке и загрљаји старих пријатеља пчелара су заиста за памћење.У 17 часова у прелепој сивачкој цркви са прелепим иконостасом је обављено свећење славског колача и кољива где је свештеник сивачки Жарко одржао заиста лепу службу.Од овогодишњег кума Мирослава Попе на задовољство домаћих пчелара кумство преузима Милорад Евтић пчелар из Ваљева .

 
Обавештење чланству

ПОЗИВНИЦА ЧЛАНСТВУ П.Д."СИВАЦ"

Позивамо чланство на традиционалну славу Пчеларског друштва “Сивац Видовдан, дана 28.06.2012. године уједно и потписивање повеље братимљења Пчеларског друштваСИВАЦ” из Сивца и Друштва пчелараНУКЛЕУС из Ваљева.

1.  Окупљање је испред православног храма Св.Николе у Сивцу од 16,30 до 17 часова

2. Литургија и свећење славског колача је у 17 часова, након литургије потписивање братимљења, после чега је организована свечана вечера у локалу дворишта Добровољног ватрогасног друштва познатијем *НИВА*(Славка Пурића)

Искрено се надамо да ћете своје време испланирати да својим присуством увеличате славу и братимљење два Друштва пчелара.

Молимо Вас да свој долазак потврдите на контакт телефон:

Мрдак Татјана  063-111-60-45

025-711-160

ПС. исти програм важи за госте који су добили посебне позивнице.

 
Очистимо Србију

Акција „Очистимо Србију“ одржана по трећи пут, поводом Светског дана животне средине. . Као и до сада чланови Пчеларског друштва «СИВАЦ» узели су учешће у овој акцији 9 јуна, свесни значаја заштите животне средине овим учешћем тако и учешћем на разним конкурсима кроз квалитетне, корисне пројекте који обухватају заштиту животне средине.

У оквиру акције „Очистимо Србију“ очишћено је више од 20 локација у кулској општини. Учествовало је око 1124 волонтера из свих насељених места. Чишћене су обале канала, школска дворишта, паркови, излетишта и друге јавне површине. Уклоњено је 26 кубних метара отпада из природе и насељених места, а прикупљено је око 500 напуњених кеса са отпадом. У акцији су учествовали грађани, школе, јавно - комунална предузећа, локална самоуправа, невладине организације и удружења грађана.

 
<< Почетак < Претходна 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Следећа > Крај >>

Страна 46 од 52

Анкета

Да ли користите пчелиње производе?
 

Курсна Листа

Пчеларска прогноза времена

Copyright © 2019 Пчеларско друштво "СИВАЦ". Сва права задржана. Design by : VAMEDIA