Величина приказа: Повећај слова Смањи слова Основна величина
уторак, 16 октобар 2018

Галерија слика

Улогуј сеОнЛине

Имамо 5 гостију на мрежи

Statistika

Чланови : 137
Садржај : 251
Линкови : 7
Број прегледа чланка : 183878

Prati me

  • Facebook Page: http://www.facebook.com/
  • MySpace: http://www.myspace.com/
  • Twitter: http://twitter.com/
  • YouTube: http://www.youtube.com/

Претрага

Бројач посета

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДанас57
mod_vvisit_counterЈуче63
mod_vvisit_counterОве недеље120
mod_vvisit_counterПредходне недеље535
mod_vvisit_counterОвог месеца1199
mod_vvisit_counterПредходног месеца4021
mod_vvisit_counterУкупно332015
Петровић Зоран деци на знање !

У циљу развијања еколошке свести деце школског узраста о еколошкој вредности пчела и значају  пчеле  у очувању биодиверзитета. Секретар П.Д.''СИВАЦ'' Зоран Петровић одржао је предавање ђацима другог разреда Основне школе ''20 октобар'' у Сивцу. Разговор са децом протекао је у врло пријатној атмосфери у којој су ђаци добили објашњења како треба да се понашају у близини пчела и упознати са начином рада у производњом меда. Излагање Петровића је испраћено са великом пажњом са много додатних питања ђака који су на завршетку награђени медом са којим су се како ђаци тако и наставно особље одушевљено засладили.

 
ПЧЕЛАРИ ПРИЈАТЕЉИ ИЗ ЗЕНИЦЕ !

Poseta Zenici

Председница П.Д. ''СИВАЦ'' Татјана Мрдак 17 октобра састала се са председником Пчеларског удружења ‘’АПИЗЕ’’ Зеница Церић Дином и чланом удружења Бегом. У врло пријатној атмосвери пчеларске приче између пријатеља пчелара вођенe су у ресторану ‘’код Расима‘’ у аутентичној соби Босанској са разном детаљима који остављају без даха ; ручно рађеним намештајем, наргилом, тацнама са изузетним радом, ибриком, џезвама, филџанима, уз специјалитете Босанске кухиње.

 
Ванредна скупштина

На ванредној скупштини одржаној 7 септембра 2011 године  чланство Пчеларскг Друштва ”СИВАЦ” је између осталог донело следеће одлуке : 

1.   Предлог за кандидата председника СПОС- а досадашњег председника СПОС-а  Др. РОДОЉУБА ЖИВАДИНОВИЋА са чијим досадашњим радом и залагањем у пчеларству чланство у потпуности задовољно.

2.   Предлог за кандидата за нови сазив  ИО СПОС-а пчеларку ТАТЈАНУ МРДАК из Сивца.

 
Обавештење

Крушевац

У Крушевцу 3 септембра 2011 организује се скуп пчелара чланова Форума СПОС Инфо из целе Србије и шире. Форум је иначе намењен за едукацију и дружење пчелара и љубитеља пчела.
Долазак се очекује у 10 цасова.
Место окупљања ће бити код хотела Нови Палас у улици Трг Мира бр. 7 (угао са улицом Цара Лазара). Ту имате огроман паркинг који се не плаћа.

 
Интеграција родне равноправности и развојно планирање општина Кула, Ковин и града Суботице

Potpisivanje

У свечаној сали општине Кула, 22. јуна 2011. године је званично потписан споразум о сарадњи између Агенције за развој општине Кула као партнера на пројекту „ИНТЕГРАЦИЈА РОДНЕ РАВНОПРАВНОСТИ У РАЗВОЈНО ПЛАНИРАЊЕ ОПШТИНА КУЛА, КОВИН И ГРАДА СУБОТИЦЕ“ и Асоцијације за женску економску иницијативу „Фемина Цреатиа“ из Суботице као носиоца пројекта. Пројекат је финансиран од стране Агенције Уједињених нација за родну равноправност и оснаживање жена, УН WОМЕН.

 
<< Почетак < Претходна 41 42 43 44 45 46 Следећа > Крај >>

Страна 45 од 46

Анкета

Да ли користите пчелиње производе?
 

Курсна Листа

Пчеларска прогноза времена

Copyright © 2018 Пчеларско друштво "СИВАЦ". Сва права задржана. Design by : VAMEDIA