Величина приказа: Повећај слова Смањи слова Основна величина
недеља, 18 март 2018

Галерија слика

Улогуј сеОнЛине

Имамо 5 гостију на мрежи

Statistika

Чланови : 137
Садржај : 244
Линкови : 7
Број прегледа чланка : 154080

Prati me

  • Facebook Page: http://www.facebook.com/
  • MySpace: http://www.myspace.com/
  • Twitter: http://twitter.com/
  • YouTube: http://www.youtube.com/

Претрага

Бројач посета

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДанас50
mod_vvisit_counterЈуче121
mod_vvisit_counterОве недеље1284
mod_vvisit_counterПредходне недеље1420
mod_vvisit_counterОвог месеца4172
mod_vvisit_counterПредходног месеца6203
mod_vvisit_counterУкупно294914
Изабрана кандидаткиња за члана ИО СПОС-а из бачког региона

Tatjana Mrdak

19.11 2011 је одржан састанак делегата Скупштине СПОС-а са            територије бачког региона у просторијама Друштва пчелара "ЈОВАН    ЖИВАНОВИЋ" у Новом Саду. На састанку је изабрана кандидаткиња      за  члана Извршног одбора СПОС-а са овог региона Татјана Мрдак        иначе  председница Пчеларског друштва ''СИВАЦ'' из Сивца.

 
Активности П.Д.”СИВАЦ”

Radionica

Радионица као наставак меморандума потписаног 22 јуна 2011 када је званично потписан споразум о сарадњи између Агенције за развој општине Кула као партнера на пројекту „ИНТЕГРАЦИЈА РОДНЕ РАВНОПРАВНОСТИ У РАЗВОЈНО ПЛАНИРАЊЕ ОПШТИНА КУЛА, КОВИН И ГРАДА СУБОТИЦЕ“ и Асоцијације за женску економску иницијативу „Фемина Цреатиа“ из Суботице као носиоца пројекта.

 
Институција Покрајинског омбудсмана и пчелари

Представници институције Покрајинског омбудсмана су у четвртак, 3. новембра 2011. посетитли Кулу и Руски Крстур. Том приликом организована су два догађаја: трибина о родној равноправности и надлежностима Покрајинског омбудсмана у овој области за представнике локалне самоуправе, јавних предузећа и установа, а потом и разговор са грађанима и примање њихових представки.

 
Петровић Зоран деци на знање !

У циљу развијања еколошке свести деце школског узраста о еколошкој вредности пчела и значају  пчеле  у очувању биодиверзитета. Секретар П.Д.''СИВАЦ'' Зоран Петровић одржао је предавање ђацима другог разреда Основне школе ''20 октобар'' у Сивцу. Разговор са децом протекао је у врло пријатној атмосфери у којој су ђаци добили објашњења како треба да се понашају у близини пчела и упознати са начином рада у производњом меда. Излагање Петровића је испраћено са великом пажњом са много додатних питања ђака који су на завршетку награђени медом са којим су се како ђаци тако и наставно особље одушевљено засладили.

 
ПЧЕЛАРИ ПРИЈАТЕЉИ ИЗ ЗЕНИЦЕ !

Poseta Zenici

Председница П.Д. ''СИВАЦ'' Татјана Мрдак 17 октобра састала се са председником Пчеларског удружења ‘’АПИЗЕ’’ Зеница Церић Дином и чланом удружења Бегом. У врло пријатној атмосвери пчеларске приче између пријатеља пчелара вођенe су у ресторану ‘’код Расима‘’ у аутентичној соби Босанској са разном детаљима који остављају без даха ; ручно рађеним намештајем, наргилом, тацнама са изузетним радом, ибриком, џезвама, филџанима, уз специјалитете Босанске кухиње.

 
<< Почетак < Претходна 41 42 43 44 Следећа > Крај >>

Страна 43 од 44

Анкета

Да ли користите пчелиње производе?
 

Курсна Листа

Пчеларска прогноза времена

Copyright © 2018 Пчеларско друштво "СИВАЦ". Сва права задржана. Design by : VAMEDIA