Величина приказа: Повећај слова Смањи слова Основна величина
среда, 21 новембар 2018

Галерија слика

Улогуј сеОнЛине

Имамо 4 гостију на мрежи

Statistika

Чланови : 137
Садржај : 251
Линкови : 7
Број прегледа чланка : 187320

Prati me

  • Facebook Page: http://www.facebook.com/
  • MySpace: http://www.myspace.com/
  • Twitter: http://twitter.com/
  • YouTube: http://www.youtube.com/

Претрага

Бројач посета

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДанас52
mod_vvisit_counterЈуче96
mod_vvisit_counterОве недеље243
mod_vvisit_counterПредходне недеље626
mod_vvisit_counterОвог месеца2629
mod_vvisit_counterПредходног месеца2392
mod_vvisit_counterУкупно335837
Посета Пчеларском друштву ''ПЧЕЛА'' Бачки Моноштор

 

22 јануара чланови Пчеларског друштваСИВАЦ су се одазвали на позив Пчеларског друштва из Бачког Моноштора. Пчелари Б.Моноштора су за ову прилику  организовали  предавање.... 

 
Медом ка Св. Сави

вртић Невен

Чланови Пчеларског друштва ``СИВАЦ `` 26 јануара 2012 посетили су предшколске установе``BAMBIJA`` http://www.pubambi-kula.com/neven-decija-nedelja-061010.php``НЕВЕН`` и http://www.pubambi-kula.com/cuvari-osmeha-onama.php``ЧУВАРИ ОСМЕХА`` Том приликом поклоњена је значајна количина меда за дeчицу тих установа. Захваљујемо се пчеларима који су учествовали у овој акцији коју смо назвали ``МЕДОМ КА СВЕТОМ САВИ``

 
APIECOTECH

 

На Сајт страници СПОС-а објављен комплетан програм Симпозијума Апимондије APIECOTECH у Београду, који се одржава 18. и 19. фебруара 2012. године у Сава Центру.

http://www.spos.info/novost.php?id=2289

 

 
Захвалнице

 

У жељи да будемо бољи савременији кренули смо да тражимо партнере за сарадњу они немају пчелињаке али имају вољу и разумевање помоћи нама који их имамо и волимо а ми њима помажемо да разумеју пчеларску муку и деле нашу љубав према пчели. На том путу остварујемо сарадњу са: ЈКП Радник из Сивца, Месна заједница Сивац , Општина Кула:Агенција за Развој и Пројектни тим ,   Покрајински секретеријат пољопривреде, водопривреде и шумарства , Народна библиотека Кула огранак у Сивцу. Предходно побројани су  наши највећи партнери, помагачи како у техничком тако и финанцијском делу, учесници, подржиоци у нашем раду али и развоју, промовисању пчеларства рекли би у правом смислу ПРИЈАТЕЉИ пчеларски. Чланство П.Д."Сивац" у намери да се на један скроман али од срца начин захвали у време празника су подељене захвалнице уз пропратна писма или личним уручењем онима који су заслужни за  успешан рад Пчеларског друштва "СИВАЦ"

 

 
Ко дар дарује дар може и да очекује:

Како je већ најављено у суботу 26 новембра 2011 у Народној библиотеци Кула огранак у Сивцу,одржано је предавање др.Родољуба Живадиновића на тему - НОВЕ МЕТОДЕ ПЧЕЛАРЕЊА. Предавач др.Родољуб Живадиновић је председник Савеза пчеларских организација Србије (СПОС)

 
<< Почетак < Претходна 41 42 43 44 45 46 Следећа > Крај >>

Страна 43 од 46

Анкета

Да ли користите пчелиње производе?
 

Курсна Листа

Пчеларска прогноза времена

Copyright © 2018 Пчеларско друштво "СИВАЦ". Сва права задржана. Design by : VAMEDIA