Величина приказа: Повећај слова Смањи слова Основна величина
петак, 22 фебруар 2019

Галерија слика

Улогуј сеОнЛине

Имамо 20 гостију на мрежи

Statistika

Чланови : 137
Садржај : 276
Линкови : 7
Број прегледа чланка : 200937

Prati me

  • Facebook Page: http://www.facebook.com/
  • MySpace: http://www.myspace.com/
  • Twitter: http://twitter.com/
  • YouTube: http://www.youtube.com/

Претрага

Бројач посета

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДанас90
mod_vvisit_counterЈуче117
mod_vvisit_counterОве недеље597
mod_vvisit_counterПредходне недеље1096
mod_vvisit_counterОвог месеца3155
mod_vvisit_counterПредходног месеца6467
mod_vvisit_counterУкупно349413
Значајна бесповратна средства Покрајинског секретеријата пољопривреде, водопривреде и шумарства !

На конкурсу о расподели средстава за спровођење годишњег програма мера код одгајивачког програма у АП Војводини за 2012. годину који је расписао Покрајински секретеријат пољопривреде, водопривреде и шумарства аплицирали су и одобрена су средства 18 пчеларских Друштва- Удружења. Из тог разлога данас 11 децембра 2012 године у свечаној сали Скупштине града Новог Сада у 11 часова потписани су уговори о суфинансирању дела трошкова унапређења рада удружења одгајивача стоке између којих су представници Пчеларских друштава : ''ДУНАВ'' Апатин, ''ПЧЕЛА'' Бачка Паланка, Бачки Моноштор, Врбас, СПОВ, ''СУНЦОКРЕТ'' Оџаци, ''СИВАЦ'' Сивац,''ЦВЕТ БАНАТА'' Лазарево, ''М.БУГАРСКИ'' Зрењанин, ''ЈОВАН ЖИВАНОВИЋ'' Нови Сад, ''ЛИПА'' Ердевик, Кикинда, ''ПОЛЕН'' Нова Пазова, Елемир, ''ЈОВАН ЖИВАНОВИЋ'' Сремска Митровица, Стара Моравица и Пачир, Темерин, Пландиште, ''ТИСА'' Бечеј, ''НИКОЛА МИЛЕУСНИЋ'' Рума.. У нестрпљивом ишчекивању нових конкурса осећано потребу да се захвалимо Покрајинском секретеријату пољопривреде, водопривреде и шумарства јер ће одобрена значајна средства умногоме унапредити рад пчеларских Друштава-Удружења Војводине.

У име потписника уговора Татјана Мрдак чланица ИО СПОС-а

 
Организована продаја меда сунцокрета за чланство.

Упркос лошим временским условима чланови  Пчеларског друштва "СИВАЦ" данас су организовано обавили продају око 10 тона сунцокретовог меда. Купац је  БиоДВИГ из Крагујевца. Уговорена цена за сунцокретов мед је 2,28 еура/кг.Након преузимања меда купац плаћа 100% средстава у року од 45 дана, од дана испоруке меда. Исплата се врши у динарским средствима по средњем курсу НБС на дан исплате.

 

 
Третман пчела оксалном киселином.

Чланови Пчеларског друштва "СИВАЦ" организовано су обавили третман пчела оксалном киселином што је последњи третман борбе против Варое 2012 године.

 
Покрета горана, одељење за инспекцијске послове општине Кула и пчелари

У петак 30 новембра 2012 председница Пчеларског друштва "СИВАЦ" Татјана Мрдак обавила је раговор са Гораном Крупљанином из Покрета горана и Блажом Костићем из одељења за инспекцијске послове општине Кула. Циљ овог састанка је ширење медоносне флоре на територији општине Кула  . Пчеларско друштво „Сивац“ још од свог постојања од 1995. године настоји да да допринос очувању здраве животне средине и ширењу медоносне флоре. Учешће у активностима чишћења депонија, уклањању  амброзије и корова које изазивају алергије, организовање трибина ради подизања свести грађана о значају пчела у екосистему, едукацији грађана, озелењавању и пошумљавању општине Кула....

 
Обавештење о предавањима Д.П. Јован Живановић Нови Сад

 

Обавештавамо чланство о циклусу зимских предавања за 2012 и 2013 годину, које организује Д.П."Јован Живановић" из Новог Сада на Пољопривредном факултету. Сва предавања почињу у 19 часова.

Списак предавача са темама:

 

 
<< Почетак < Претходна 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Следећа > Крај >>

Страна 41 од 51

Анкета

Да ли користите пчелиње производе?
 

Курсна Листа

Пчеларска прогноза времена

Copyright © 2019 Пчеларско друштво "СИВАЦ". Сва права задржана. Design by : VAMEDIA