Величина приказа: Повећај слова Смањи слова Основна величина
среда, 26 јун 2019

Галерија слика

Улогуј сеОнЛине

Имамо 6 гостију на мрежи

Statistika

Чланови : 137
Садржај : 282
Линкови : 7
Број прегледа чланка : 227553

Prati me

  • Facebook Page: http://www.facebook.com/
  • MySpace: http://www.myspace.com/
  • Twitter: http://twitter.com/
  • YouTube: http://www.youtube.com/

Претрага

Бројач посета

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДанас71
mod_vvisit_counterЈуче242
mod_vvisit_counterОве недеље590
mod_vvisit_counterПредходне недеље1937
mod_vvisit_counterОвог месеца7685
mod_vvisit_counterПредходног месеца10163
mod_vvisit_counterУкупно381916
НАСТАВАК ЗИМСКЕ ШКОЛЕ ПЧЕЛАРСТВА

logo

Обавештавамо чланство да настављамо са зимском школом пчеларства. У суботу 19. јануара. 2013 године у сали за састанке Месне заједнице Сивац у 19 часова одржаће се трећи час под називом -ПЧЕЛАРСКИ БИОСКОП - Позивају се сви заинтересовани да присуствују предавању.Присуство није условљено ничим другим сем добром вољом за новим сазнањима и учења о пчеларству у друштву колега пчелара.

 
ПРЕДАВАЊЕ ЗА ПОХВАЛУ

Како смо већ најављивали, уторак 15. јануара 2013 године у сали за састанке Месне заједнице Сивац у 19 часова одржано је предавање Мирослава Делића пчелара из СИВЦА на тему:УЗ ДОБРО ЗАЗИМЉАВАЊЕ, ЗИМОВАЊЕ, ИЗИМЉАВАЊЕ У БУРАН ПРОЛЕЋНИ РАЗВОЈ ПЧЕЛИЊИХ ДРУШТАВА. Предавање мора се истаћи одлично.Захваљујемо се предавачу на бесплатном предавању. Интересовање на завидном нивоу питања и дискусија трајали дуго, врло пријатно дружење пчелара. Присутни пчелари како из Сивца тако и Куле....

 
ПОЗИВ НА ПРЕДАВАЊЕ

logo

У организацији чланства Пчеларског друштва "СИВАЦ"  у оквиру зимске школе пчеларства уторак 15. јануара 2013 године у сали за састанке Месне заједнице Сивац у 19 часова одржаће предавање Мирослав Делић на тему:УЗ ДОБРО ЗАЗИМЉАВАЊЕ, ЗИМОВАЊЕ, ИЗИМЉАВАЊЕ У БУРАН ПРОЛЕЋНИ РАЗВОЈ ПЧЕЛИЊИХ ДРУШТАВА. Позивају се сви заинтересовани да присуствују предавању.Присуство није условљено ничим другим сем добром вољом за новим сазнањима и учења о пчеларству из личног искуства пчелара Мирослава Делића који се пчеларством бави професионално већ 25 година .

 
Први час пчеларства

Како смо најавили у оквиру зимске школе пчеларства за чланове Пчеларског друштва "СИВАЦ" петак, 11. јануара у 19 часова  у сали за састанке здграде Месне заједнице одржан је први час пчеларства 2013 године.На часу смо погледали два филма "ПЧЕЛАРСКА ФАРМА ИВАНА ВЕНЕРА" I и II после филма смо отворили дискусију. На велико одушевљење присуствовало је 18 пчелара Сивца, Куле, Црвенке, Крушчића...

 
ЗИМСКА ШКОЛА ПЧЕЛАРСТВА

У оквиру зимске школе пчеларства за чланове Пчеларског друштва "СИВАЦ" петак, 11. јануара у 19 часова  у сали за састанке здграде Месне заједнице одржаће се први час пчеларства 2013 године.На часу ће се погледати филм "ПЧЕЛАРСКА ФАРМА ИВАНА ВЕНЕРА" после филма ће се отворити дискусија. Позивају се чланови да се одазову и присуствују часу !

 
<< Почетак < Претходна 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Следећа > Крај >>

Страна 40 од 52

Анкета

Да ли користите пчелиње производе?
 

Курсна Листа

Пчеларска прогноза времена

Copyright © 2019 Пчеларско друштво "СИВАЦ". Сва права задржана. Design by : VAMEDIA